Zélf uw huis verkopen? Wij helpen u graag. VerkoopAnders

Reviews

Marie-José

Hasselt

Ik kan VerkoopAnders alleen maar aanraden! Ik heb een hoop geld bespaard door toch niet met de makelaar in zee te gaan. Het was leuk om de mensen zelf door mijn huis te begeleiden. Mijn huis was ook nog eens snel verkocht. Merci!

Suzanne

Lichtaart

Ik ben zeer tevreden over het gehele verkooptraject. Ik heb dan ook een hele hoop geld bespaard door de woning zelf te kunnen verkopen, met hun professionele hulp. Ik kan VerkoopAnders aan iedereen aanbevelen, en ik wil Bart graag bedanken voor de snelle en goede begeleiding.
Alles werd van A tot Z geregeld en ze staan altijd klaar voor support.
Samengevat: 10 op 10 voor alles. 

Lucien

Genk

Dit is een prima concept. Zeker als je zelf de mogelijkheid hebt om de potentiële klant te ontvangen. Je maakt zelf de keuze aan wie je verkoopt en je beslist zelf over de uiteindelijke verkoopprijs. Ook het kostenplaatje maakt dit aantrekkelijk. Bedankt Daphné voor uw bijdrage in de verkoop van de woning.

Tamara

Sint-Truiden

Voor ondersteuning, hulp, verkoopsklaar maken van je woning en antwoorden op al je vragen, zit je goed bij vastgoedcoach Daphné! Ze begeleidt je enthousiast én altijd met een glimlach. Voor een snelle verkoop van je woning, moet je bij VerkoopAnders zijn!

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een specifieke vraag? Alles is mogelijk. Neem contact met ons op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.

Contacteer Ons