Onze aanpak

Onze aanpak

Belangrijke eerste stap

Wanneer u besluit met ons in zee te gaan en een contract heeft getekend bij uw vastgoeddeskundige, gaan we direct beginnen met een schatting van uw huis. Wij willen natuurlijk dat u het meeste uit uw huis gaat halen, dus wanneer onze architect denkt dat er waarde kan toegevoegd worden door enkele kleine reparaties of verbeteringen uit te voeren, zal hij u dat eerlijk vertellen. Maar u beslist zelf of u dat wel of niet wilt.

Contacteer Ons
Enkel maar voordelen en veilig voor toekomstige generaties

Uw huis in beeld

Dan is het de beurt aan onze styliste. Zij ziet uw huis door de ogen van kopers. Ze kan voorstellen om met uw meubeltjes te schuiven, een paar plantjes te plaatsen of wat extra kleur aan uw inrichting te geven met kleedjes of kussentjes, allemaal om uw huis nóg aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers. Meteen daarna wordt de fotograaf ingezet om uw huis prachtig in beeld te brengen.

Er is ook een mogelijkheid om een video te laten maken zodat uw potentiële klanten kunnen ervaren hoe het is om in uw huis rond te lopen nog voordat ze er écht zijn. Vervolgens adverteren wij uw huis op de best mogelijke plaatsen zodat het juiste type, zoekende kopers zo snel mogelijk wordt bereikt.

U staat aan het roer

Ook krijgt u van ons een korte verkooptraining. Hier leert u o.a. de troeven van uw huis in de verf te zetten en welke vragen u kunt verwachten bij een bezichtiging. Ondertussen buigen onze juristen zich over het opstellen van het compromis (voorlopig koopcontract).

U leidt ondertussen, volleerd, uw potentiële kopers rond in uw eigen huis. En wanneer u een voorlopig koopcontract heeft getekend met een koper, dan bereiden onze juristen het volledig dossier voor de notaris voor, met alle benodigde bewijzen en attesten, zodat de afhandeling vlot verloopt. 

U heeft de touwtjes zelf in handen. U beslist wat er wel of niet gebeurt. Uw vastgoeddeskundige is gedurende het hele proces uw vaste aanspreekpunt.

Enkel maar voordelen en veilig voor toekomstige generaties

Onze wens voor u

Wij willen dat dit proces voor u zorgeloos verloopt. We voorzien u van advies en bieden u ook wat bescherming door alle juridische documenten (testen, attesten, opzoekingen en contracten) op ons te nemen. Zo weet u dat alles uiteindelijk keurig afgerond kan worden.
​​​​​​​
Het maximale uit uw woning halen tegen een minima aan kosten, dat is waar het om draait bij ons! Bij ons betaalt u dan ook een vaste prijs die duizenden euro’s lager ligt dan bij een makelaar.
​​​​​​​
Spreekt u dit aan?

Contacteer Ons

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een specifieke vraag? Alles is mogelijk. Neem contact met ons op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.

Contacteer Ons