Hoe krijg je de beste prijs voor je woning?


Ben je van plan om je huis te verkopen en vraag je je af: Hoe krijg je de beste prijs voor je woning? Dan ben je bij VerkoopAnders aan het juiste adres!

Waarom VerkoopAnders?

VerkoopAnders is niet zomaar een vastgoedorganisatie, we zijn uniek. We helpen je bij het zelfstandig verkopen van je huis en bieden ondersteuning in het gehele verkoopproces. We vragen geen weelderige commissies of verborgen kosten. In plaats daarvan, geloven we dat niemand uw huis beter kent dan u zelf, en met de hulp van ons vastgoedteam, kunt u het maximale uit uw woning halen.

Hoe krijg je de beste prijs?

Wij zorgen ervoor dat uw huis optimaal wordt gepresenteerd en gezien door potentiële kopers. Daarnaast adviseren wij u over de prijsstelling en onderhandelen wij namens u.

Begeleiding bij het verkopen van uw huis

Wanneer u kiest voor VerkoopAnders starten we met een grondige evaluatie van uw huis. Onze architect/ingenieur/bouwkundige samen met het experten team kijkt na of er waarde toegevoegd kan worden door kleine reparaties of verbeteringen. U beslist zelf wat u wilt doen.

Daarnaast zorgen we voor een aantrekkelijke presentatie van uw huis. Onze styliste bekijkt uw huis door de ogen van potentiële kopers en onze fotograaf biedt hoogwaardige foto's. We zorgen ervoor dat uw huis opvalt!

Persoonlijke vastgoeddeskundige en professioneel team

Bij VerkoopAnders laten we u niet aan uw lot over. Onze vastgoeddeskundige is uw vaste aanspreekpunt gedurende het hele proces en u heeft ook de steun van een professioneel team achter de schermen. Ze zijn 7 dagen per week bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden en advies te geven.

Juridische ondersteuning

Niet alleen krijgt u bij ons een persoonlijke vastgoeddeskundige en de nodige ondersteuning in het verkoopproces, we bieden ook juridische ondersteuning. Onze juristen helpen met het opstellen van het voorlopige koopcontract en de voorbereiding van het volledige dossier voor de notaris.

Graag meer informatie?

Wil je meer weten over het verkopen van je huis met VerkoopAnders en hoe je de beste prijs voor je woning kunt krijgen? Neem dan contact op via +32 11 123 014 of stuur een e-mail naar admin@verkoopanders.be. We kijken ernaar uit om je te helpen bij het verkopen van je huis!

 

Zélf uw huis verkopen? Wij helpen u graag. VerkoopAnders | Verkoop Anders

Bel of mail ons met duidelijke vermelding van je werfadres en telefoonnummer.

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een specifieke vraag? Alles is mogelijk. Neem contact met ons op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.

Contacteer Ons