Nieuw kantoor (in de maak)Vooralsnog hebben wij ons hoofdkantoor in Hasselt op de Genkersteenweg 402. Een gezellig kantoor waar we prima klanten kunnen ontvangen. Er is voldoende parkeergelegenheid vóór het pand. Er is airconditioning voor de allerwarmste dagen van het jaar. De koffie staat altijd klaar en op elk bureau staat een mandje vol met lekkers. Macho (de kantoorhond) ligt meestal heerlijk te slapen in zijn mandje. Maar als er iemand binnenkomt, komt hij wel een aaitje halen. En als Macho een klik met iemand voelt, gaat hij gezellig aan je voeten liggen. 

Macho - onze office dog
Macho - onze office dog

We gaan natuurlijk altijd naar de klanten toe. Maar het kan al eens voorkomen dat er een papier ondertekend moet worden, of er nog een extra babbeltje nodig is, dan komen de klanten naar Hasselt.

Ook hebben we een pop-up kantoor in Averbode, in het oude Argenta filiaal. Dat is vooral makkelijk voor mensen die iets verder van Hasselt wonen en niet al te ver willen rijden.

Maar eind 2023 komt er, ook in Averbode, een fantastisch mooi, gloednieuw kantoor in het complex Fleur de Lys, dat momenteel gebouwd wordt. Het complex Fleur de Lys een bijna-energie-neutraal gebouw, met enkele kantoren en 30 appartementen.

Kantoor Averbode
Kantoor Averbode

Ons nieuwe kantoor zal (uiteraard) een tuin hebben voor Macho, maar ook een oplaadpaal voor uw elektrische auto, privéparking voor de deur en eventueel ook ondergronds indien gewenst. Bovendien beschikt het over 24 zonnepanelen. Er zijn 2 privékantoren en een open werkplek. Het wordt verwarmd via geothermie KWO (koude-warmte-opslag). Kortom een kantoor dat helemaal klaar is voor de toekomst! Aan alles is gedacht om de CO² footprint zo laag mogelijk te houden.Dat is de toekomst voor onze huizen dus waarom geen goed voorbeeld geven door ons kantoor alvast toekomst-proof te maken zodat we kunnen blijven genieten van onze natuur en alle diertjes die er wonen!

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een specifieke vraag? Alles is mogelijk. Neem contact met ons op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.

Contacteer Ons