Welkom bij de eerste blog van VerkoopAnders!Een gloednieuwe website en allerlei andere social media zullen ervoor zorgen dat je niets hoeft te missen van wat er allemaal vóór en achter de schermen gebeurt. Vol enthousiasme is ons team begonnen aan een herstart na de woelige Corona periode (ook al is die nog niet helemaal achter de rug).

Ons huis is de laatste jaren een heel belangrijke plek geworden en gebleken.

Uiteraard zijn we graag in ons huis. Daar is onze familie, daar komen vrienden en kennissen of buren over de vloer. Misschien niet elke week, maar toch kon je zonder na te denken mensen uitnodigen voor een kopje koffie of een lekkere barbecue. Ons huis in ons thuis. Daar voelen we ons veilig. Misschien is je huishouden druk of chaotisch en zou je het niet anders willen, en wellicht is het dé plek waar je tot rust komt. Maar bovenal is het een plek waar je jezelf kunt zijn, en doen wat je wil doen.

De Coronapandemie heeft dat gevoel toch even goed door elkaar geschud. Op een bepaald moment moesten we binnenblijven. Mochten we geen mensen meer binnenlaten of op bezoek gaan bij ouders in een verzorgingstehuis of bij je pasgeboren kleinkind. Ineens moest er van thuis uit gewerkt worden en waren er eventueel kinderen die hele dagen thuis waren. Een mailtje sturen op je laptop aan de keukentafel werd ineens moeilijk. Het ging veel verder. Je moest bijna een aparte kamer hebben waar je ongestoord kon werken. Maar hoe moest het dan met de kinderen? 

Veel mensen hebben in die tijd een goed inzicht gekregen in wat hun huis hen nu precies te bieden had, in deze vervelende periode. Was er ruimte voor thuiswerk? Kon je na hele weken binnen zijn met je gezin in een klein appartement nog vriendelijk blijven? 

Had je meer ruimte nodig? Werd je diepongelukkig in je huis op de buiten, zonder dagenlang een ziel te zien? Kreeg je het benauwd van je appartement met klein balkon middenin de stad? Miste je een tuin of buren om een praatje mee te maken over de heg? Kon je nauwelijks videobellen voor je werk in dat hoekje dat je dan maar had gecreëerd om thuis te werken?

Er zijn veel dingen duidelijk geworden voor veel mensen. Thuis is belangrijker geworden door de pandemie. En wat je huis voor je kan doen dus ook.

Mensen begonnen te verlangen naar een plek die meer aan hun specifieke noden zou voldoen. Mensen wilden weg uit de stad, anderen wilden juist terug naar de stad. Sommigen wilden persé naar het groene buiten. 

Dat betekent: verhuizen. Op zoek naar een nieuwe plek en afscheid nemen van een oude plek. Voor de een met een zwaar hart want zoveel meegemaakt in dat huis, voor de ander kan het niet snel genoeg gaan om het perfecte stekkie te vinden. Kopen én dus verkopen.

Het rommelt dus weer in de vastgoedwereld. Het komt allemaal langzaam weer op gang, als een trage stoomtrein. Het is ook daarom dat wij besloten hebben alles eens goed aan te pakken en ons concept opnieuw de wereld in te gooien!Je huis verkopen? Dat kunt je best zélf. En laat het nou nét zo zijn dat wij je perfect kunnen helpen en adviseren om zelf je huis of appartement, je penthouse of je studio te verkopen! Aangezien wij geen makelaar zijn, kan dat bij ons voor duizenden euro’s minder. Geen commissies, geen onverwachte kosten. Gewoon een vaste prijs. 

Kun je je voorstellen wat je met al dat bespaarde geld kunt doen in je nieuwe paradijsje? 

Op onze Pinterest pagina vind je alvast een paar leuke ideetjes.

Wij wensen je alvast veel succes bij het vinden van een fijne plek, en zoals gezegd: wij helpen je graag zélf je huis te verkopen.

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een specifieke vraag? Alles is mogelijk. Neem contact met ons op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.

Contacteer Ons