Luxe studio's te huur in 'Residentie 2Eyken'


In Smeermaas, aan de Oude Heirbaan 67-69, ligt Residentie 2Eyken. Ooit een veelbesproken en bekritiseerd gebouw. Onze bazin Daphné en haar echtgenoot Yves zagen in dit gebouw een prachtige kans om een sociaal project te starten waar ze al lang over droomden.Residentie 2Eyken is door hen volledig gerenoveerd met ‘de toekomst’ in gedachten.  Niet enkel voor het renoveren van de studio’s met hoogwaardig materialen waaronder zonnepanelen en een warmtepomp, maar ook voor de mensen die er mogen wonen.

2Eyken is een sociaal project geworden en richt zich met de studio’s van 30 tot 35m² op alleenstaanden die na een moeilijke of gedwongen situatie, hier weer op krachten kunnen komen en aan hun nieuwe toekomst kunnen bouwen. De studio’s zijn te huur voor een zeer betaalbare prijs.De inrichting was erg belangrijk voor Daphné en Yves. Zij wilden beslist niet inboeten aan comfort en hebben zorg gedragen deze studio’s gezellig en luxueus te maken. De studio’s zijn hyper geïnstalleerd, zowel de keuken als de badkamer en zoals gezegd zeer energiezuinig. Hiermee hebben zij wat hen betreft hun doel: “comfortabel en betaalbaar wonen voor mensen die een tweede kans verdienen”, meer dan waargemaakt!

Bent u geïnteresseerd in één van de studio’s? Bel dan snel met VerkoopAnders op het nummer 011-123 014 en laat ons vooral weten waarom u kandidaat wil zijn.

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een specifieke vraag? Alles is mogelijk. Neem contact met ons op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.

Contacteer Ons